HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Energiaellátás biztosítása partnereink üzleti elképzeléseihez

Első osztályú energia és „know-how”: Az Alpiq Svájc egyik vezető energiaipari vállalata és legnagyobb, európai irányultságú energiaszolgáltató cége.

Ügyfeleink számára villamos energiát termelünk, valamint villamosenergia-kereskedelemmel és értékesítéssel foglalkozunk. Energiaszolgáltatási részlegünk az energiatermeléshez, szállításhoz és felhasználáshoz kapcsolódó műszaki szolgáltatások széles körét biztosítja. Megoldásaink versenyelőnyt biztosítanak ügyfeleink részére, és lehetővé teszik számukra, hogy fenntartható sikert érjenek el. Mindeközben hozzásegítjük őket ahhoz, hogy leghatékonyabban tudják kamatoztatni a vállalkozásukba fektetett energiájukat.


Vevőink

Független energiaszolgáltató vállalatként közepes méretű vállalatoknak, nagyvállalatoknak és közintézményeknek nyújtunk szolgáltatásokat. Fogyasztói körünkbe többek között energiaellátók, helyi hatóságok, ipari vállalatok, valamint intézményi és magánbefektetők széles köre tartozik.


Megoldási ajánlatok a teljes értéklánc mentén

Fő tevékenységi területeink az energiaipar és az energiaszolgáltatások. Erőműveket üzemeltetünk Svájcban és más európai országokban.

Olyan értékesítési rendszert működtetünk, amely közvetlen kapcsolatban áll a piaccal, mind helyi, mind pedig regionális szinten. Ügyfeleink, földrajzi elhelyezkedésüktől függetlenül, bárhol számíthatnak a nemzetközi villamosenergia-kereskedelem terén szerzett tapasztalatainkra. Ezzel egyidejűleg egy egyedülálló kombinációból is profitálhatnak: az energiaellátási üzletág széles spektrumán biztosítunk szolgáltatásokat, melyeket teljes körűen kiegészít az energiaipari és építőipari területen nyújtott tevékenységünk. Energiaipari és energiaszolgáltatási területen szakértőink a megfelelő megoldást kínálják ügyfeleink igényeire.

Ügyfeleinkkel és partnereinkkel hosszú távú együttműködést kívánunk kiépíteni, a közös sikerünk a célunk.

2015-ban az Alpiq konszolidált éves forgalma hozzávetőlegesen 6,7 milliárd svájci frankot ért el, a vállalat pedig közel 8300 munkavállalót foglalkoztatott.

www.alpiq.com