HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Helyi lakosság

Vállalatcsoportunknál az emberek biztonsága mindenek feletti érték, így üzleti sikereink egyik sarokkövének a világszínvonalú munkahelyi biztonságot és az egészségvédelmet tekintjük. Legfőbb biztonsági célunk, hogy a balesetek minden formáját megakadályozzuk, és gondoskodjunk arról, hogy az emberek ugyanolyan egészségesen hagyják el létesítményeinket, mint ahogyan oda beléptek.

Vállalatcsoportunk nagy fontosságot tulajdonít a környezeti elemek védelmének. Működésünk jellegéből adódóan a legnagyobb hangsúlyt a víz és a levegő tisztaságának megóvására helyezzük. Elsődleges célunk, hogy üzemelésünkből eredően ne történjen határérték-túllépés, és büszkék vagyunk arra, hogy ezt mind a mai napig sikerült is maradéktalanul elérnünk.

Fontos számunkra, hogy jó példát mutassunk mind üzleti magatartásunk, mind társadalmi szerepvállalásunk terén. Ugyanakkor célunk az is, hogy bemutassuk és a jövő nemzedékével is megismertessük az erőmű korszerű technológiáját, az áram előállításának kombinált ciklusát. Ezért kihelyezett fizikaórákat biztosítunk általános iskolások részére, valamint erőmű-látogatásokat szervezünk szakmai érdeklődőknek.