HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Társadalmi felelősségvállalás

Az Alpiq Csepel Vállalatcsoport nemcsak felelős piaci szereplőként, hanem felelős vállalatként is szeretne hatást gyakorolni a társadalomra, és jó hírnevet kíván szerezni magának. Meggyőződésünk, hogy egy vállalkozás csak akkor lehet hosszú távon is sikeres, gazdasági értelemben pedig akkor lesz képes a fenntartható fejlődésre, ha érzékenyen reagál a működése szempontjából releváns társadalmi csoportok elvárásaira.

Társadalmi felelősségvállalási programunk révén kívánunk jelentősen hozzájárulni a környezeti, szociális és kulturális célok eléréséhez közösségi környezetünkben. Programunk fő célkitűzései a következők: 

 • Munkavédelem és egészségmegőrzés
  Vállalatunk számára elsőrendűen fontos munkavállalóink, alvállalkozóink és látogatóink egészsége és biztonsága. A biztonság érdekében magas színvonalú rendszereket és megelőzési programokat működtetünk.

 • Településfejlesztés
  Társaságunk ismeri a közösségben játszott szerepe értékét, és tevékenyen támogatja a helyi gazdaság fejlesztését. Fontos szerepet vállalunk a csepeli vagy Csepelhez közeli fejlesztési projektek megvalósításában.

 • Környezetvédelmi kezdeményezések
  Az Alpiq a magyar szabványokat meghaladó szinten elkötelezett a környezetvédelem és a természeti erőforrások megóvása irányában.

 • Egészség és sport
  Részt veszünk számos egészségvédelmi kezdeményezésben, és helyi sportcsapatokat és klubokat támogatunk, mint például  a Csepeli Birkózó Klubot. Reméljük, hogy az érintett sportolók sok európai és világbajnoksági érmet fognak megszerezni.