HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Hírek: 16.03.2015 08:30

6000 balesetmentes nap a Csepel II Erőműben

Csepel II

Jelentős állomásához érkezett 2015. március 15-én az Alpiq Csepel II Erőműve, amikor átlépte a hatezredik balesetmentes nap határát.

Az Alpiq büszke arra, hogy a Csepel II Erőmű munkavállalói körében az elmúlt 6000 nap során egyetlen munkaidő kiesést okozó baleset sem történt. Ez a kiváló eredmény meggyőzően tanúsítja, hogy az Alpiq vállalati kultúrájában az emberek biztonsága áll az első helyen.

Az iparágban is kiemelkedő teljesítmény számos elismerésben részesült, ezek közül a legrangosabb a brit RoSPA (The Royal Society for the Prevention of Accidents – Brit Királyi Balesetmegelőzési Társaság) arany fokozatú elismerése, amelyet az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. tavaly sorozatban tizenharmadik alkalommal nyert el, illetve harmadik alkalommal részesült „President’s Award” elismerésben.

A biztonságra való törekvés elválaszthatatlan a vállalat történetétől, hiszen már az erőmű beruházója, illetve a vállalat korábbi tulajdonosai is sokat tettek a munkabiztonság érdekében. A Csepelen meghonosított korszerű biztonsági rendszereket azóta is folyamatosan fejleszti a társaság és a balesetmentes napok száma is jól mutatja, hogy a vállalatnál példaértékű a munkahelyi biztonság és az egészségvédelem.

A szigorú belső előírások és folyamatok, illetve a tulajdonos, a vezetők és a dolgozók elkötelezettsége együttesen garantálják a magas szintű biztonsági kultúra fenntartását a jövőben is.

Vissza az áttekintéshez