HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Hírek: 29.05.2015 08:00

Újabb RoSPA-elismerés a Csepel II Erőmű részére

Logo RoSPA President's Award 2015

A Brit Királyi Balesetmegelőzési Társaság (The Royal Society for the Prevention of Accidents – RoSPA) által meghirdetett munkabiztonsági pályázaton az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. „President’s Award” díjat kapott.

A RoSPA pályázaton az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. (a Csepel II Erőmű üzemeltetéséért és karbantartásáért felelős cég) több mint egy évtizede vesz részt. A pályázati dokumentáció a pályázó társaságok egy éves munkaegészségügyi és munkabiztonsági tevékenységét mutatja be.

A benyújtott pályázatokat elismert szakemberekből álló bíráló bizottság értékeli. Amennyiben a pályázó tárgyévi munkaegészségügyi és munkabiztonsági tevékenységének színvonala a pályázati feltételeket kielégíti, úgy bronz, ezüst, illetve arany fokozattal ismeri el a bíráló bizottság a tevékenységüket. A tíz egymást követő évben arany fokozatot elérő társaságok „President’s Award” elismerésben részesülnek.

Az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. ebben az évben 14. alkalommal ért el arany fokozatú elismerést, ezért negyedik alkalommal részesült „President’s Award” elismerésben.

Az elmúlt időszak alatt elért RoSPA-elismerések ismételten igazolják az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport kiváló munkabiztonsági és munkaegészségügyi teljesítményét, amelyet – többek között – dolgozóink több mint tizenhat éve tartó balesetmentes munkavégzése is fémjelez. Ennek fontos állomásaként az erőmű balesetmentes napjainak száma 2015. március 15-én átlépte a hatezres határt, ami meggyőzően tanúsítja, hogy az Alpiq vállalati kultúrájában az emberek biztonsága áll az első helyen.

Vissza az áttekintéshez