HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Hírek: 30.11.2015 10:30

Az Alpiq a legjobb magyar munkáltatók között

A csepeli erőművet üzemeltető vállalat a kisebb, 50-250 fős cégek között nyerte el az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó cég kitüntetését. Az Alpiq 2000-ben építette meg a csepeli erőművet, és ezzel az egyik legnagyobb hazai befektetővé vált. A vállalat 54 dolgozót foglalkoztat.

Ez a siker nem előzmény nélküli, hiszen az Alpiq, illetve elődje, az Atel Csepeli Vállalatcsoport korábban már elnyerte ezt az elismerést. Most is megpróbáltunk mindent megteremteni ahhoz, hogy a dolgozóink hosszú távon is biztonságban érezzék magukat nálunk, hogy motiváltak legyenek, hogy legyen fejlődési és előrelépési lehetőségük, de valójában a kollégák nélkül nem menne. A közösséget ugyanis a dolgozók teremtik meg. Ezért is hiszek abban, hogy „kell egy csapat” – mondta Briglovics Gábor vezérigazgató.

A vezérigazgató szerint az Alpiq dolgozói értékelik, hogy a vállalat működésének egyik legfontosabb alapelve a biztonság. A biztonságra törekvést bizonyítja az is, hogy immár több mint 6250 napja nem volt baleset az erőműben, és hogy a Brit Királyi Balesetmegelőzési Társaság (The Royal Society for the Prevention of Accidents – RoSPA) munkabiztonsági pályázatán az idén tizennegyedik alkalommal tüntették ki aranyfokozatú elismeréssel az Alpiq Csepeli Vállalatcsoportot.

Vissza az áttekintéshez