HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Hírek: 11.05.2016 10:30

Tizenötödik arany fokozatú RoSPA-elismerés a Csepel II Erőmű részére

Logo RoSPA Order of Distinction 2016

A Brit Királyi Balesetmegelőzési Társaság (The Royal Society for the Prevention of Accidents – RoSPA) által meghirdetett idei munkabiztonsági pályázaton az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. „Order of Distinction” (Kiválósági Érdemrend) díjat kapott, amelyet a társaság júliusi, birminghami díjátadó gáláján adják át a vállalat részére.

A RoSPA-pályázaton az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. (a Csepel II Erőmű üzemeltetéséért és karbantartásáért felelős cég) több mint egy évtizede vesz részt. A pályázati dokumentáció a pályázó társaságok egy éves munkaegészségügyi és munkabiztonsági tevékenységét mutatja be.

A benyújtott pályázatokat elismert szakemberekből álló bíráló bizottság értékeli. Amennyiben a pályázó tárgyévi munkaegészségügyi és munkabiztonsági tevékenységének színvonala a pályázati feltételeket kielégíti, úgy bronz, ezüst, illetve arany fokozattal ismeri el a bíráló bizottság a tevékenységüket. A tíz egymást követő évben arany fokozatot elérő társaságok „President’s Award”, a tizenöt arany fokozatot kiérdemlő vállalatok pedig „Order of Distinction” elismerésben részesülnek, ez utóbbi rangos díjat nyerte el az idei évben az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft.

Az elmúlt időszak alatt elért RoSPA-elismerések ismételten igazolják az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport kiváló munkabiztonsági és munkaegészségügyi teljesítményét, amelyet – többek között – dolgozóink több mint tizenhét éve tartó balesetmentes munkavégzése is fémjelez.

Vissza az áttekintéshez