HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Elkötelezettségünk

Társadalmi felelősségvállalás

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport elkötelezett a környezetvédelem irányában, és célja az, hogy Csepel és a környező területek természeti területei folyamatosan fejlődjenek. Teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy tevékenységünk kihat a környezetre. Ennek a ténynek az ismeretében kiterjedt intézkedéseket tettünk a szennyezés megakadályozása, csökkentése és lehetőség szerint megszüntetése érdekében. Ez magában foglalja azt is, hogy a társaságunkra visszavezethető környezetvédelmi kötelezettségek helyrehozatalára is intézkedéseket tegyünk. Ezen a területen a társaság tevékenységei a vezetői rendszer megtervezett részét alkotják, valamint minden alkalmazott mindennapi tevékenységébe is szervesen beilleszkednek.


Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport olyan környezetirányítási rendszert vezetett be és tart fenn, amely egyrészt védi a környezetet, másrészről pedig irányítja a minőség, biztonság és egészségvédelem területeit a következő szabályzások segítségével:


• ISO 9001 (MIR; Minőségirányítási Rendszer)
• ISO 14001 (KIR; Környezetirányítási Rendszer)
• MSZ EN 28001

Annak érdekében, hogy a magyar piac fontos vállalataként tiszteletben tartsuk szerepünket, a társadalmi felelősségvállalást komolyan vesszük, és rendszeresen segítjük közvetlen környezetünk és a szélesebb közösség környezeti, társadalmi és kulturális céljainak megvalósítását.


Üzleti Etika

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport fennállása óta elkötelezte magát amellett, hogy működése minden vonatkozásban megfeleljen az üzleti életben megkövetelt legmagasabb etikai követelményeknek. Ennek érdekében maradéktalanul követjük anyacégünk, a svájci Alpiq, illetve saját vállalatcsoportunk etikai elveit, amelyekkel meggyőződésünk szerint elősegítjük saját céljaink elérését, valamint hozzájárulunk üzleti partnereink sikereihez is. Eme elkötelezettségünket tükrözi társaságunk etikai kódexe, amelyet minden munkatársunkkal megismertettünk, és amelyet minden munkatársunk a magáénak vall.