HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Szponzorálás

Szponzorálás és társadalmi felelősségvállalás

Közösségünkben az  Alpiq kedvező hatást szeretne gyakorolni a társadalomra. Átérezzük helyzetünket, mint a  magyar piac fontos szereplője, komolyan vesszük a társadalmi felelősségvállalást, és rendszeresen segítjük közvetlen és tágabb környezetünket környezeti, társadalmi és kulturális céljaik megvalósításában.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a magyarországi normákat meghaladóan tegyünk környezetünk védelméért, Környezetvédelmi tevékenységünkért és társadalmi felelősségvállalásunkért 2007-ben elnyertük a Deloitte "Zöld Béka" díját.


Szponzorálás és a jó ügyek támogatása

Szponzorálási tevékenységeink képezik társadalmi felelősségvállalási programunk egyik sarokkövét. Csepel  egyik legjelentősebb ipari létesítményeként élő  kapcsolatot tartunk fenn a helyi közösséggel, és kedvező képet teremtünk magunkról. Különböző programok és adományozási tervezetek révén segítjük a helyi lakosságot, és számos kezdeményezést szponzorálunk az alábbi célok irányába:

  • Környezetvédelem
    Nem megfeledkezve környezetvédelmi felelősségünkről, legfőbb célunk a CO2-kibocsátás lehető legkisebb szintre csökkentése, és fejlett üzemi technológiánk segítségével a levegő minőségének javítása.

  • Közegészségvédelmi programok és településfejlesztés
    A csepeli közösségen belül olyan kezdeményezéseket támogatunk, amelyek javítják az egészségi és életkörülményeket. Számos területfejlesztési és egészségvédelmi programot valósítunk meg az Önkormányzattal karöltve.

  • Sportszponzorálás
    A sport fontos területe az Alpiq társadalmi felelősségvállalásának. Büszkék vagyunk rá, hogy különböző csapatokat és klubokat szponzorálunk.


Elkötelezett munkatársak

Csodáljuk és támogatjuk munkatársaink közösség érdekében végzett szolgálatait. Kollégáink gyakran non-profit szervezetek vagy kezdeményezések képviselőjeként dolgoznak, és munkájukért elismerést érdemelnek. Munkatársaink önkéntes munkáját és jótékonysági célra  rendezett gyűjtésekben való részvételét támogatja az Alpiq közvetlen adományokkal vagy a dolgozók által adott összegek kiegészítésével.